Stap 1

Kies er met hypnotherapie voor om jouw problemen of gedrag te onderzoeken én te veranderen.

Stap 2

Tijdens hypnotherapie zorgen we ervoor dat jij ‘eigenaar’ wordt van je eigen denken, doen en laten.

Stap 3

Als eigenaar van je eigen denken, doen en laten, neem je afscheid van je angsten, problemen of andere klachten.

Het is een snelle, krachtige en effectieve manier om positieve veranderingen in je leven te bereiken. Je omzeild je kritische denken waardoor je automatisch open staat voor suggesties.

Tijdens hypnose ontstaat er een directe toegang tot je onderbewustzijn, waarbij je tijdens de hypnose nog steeds alles kan waarnemen. In deze toestand is er de mogelijkheid om in het onderbewustzijn, de denkbeelden, belemmerende overtuigingen, ongewenste emoties/gedrag, om te zetten en veranderen in gewenst gedrag, door middel van positieve suggesties. Zo kan de overtuiging dat je niet goed genoeg bent omgezet worden in een nieuwe overtuiging zoals, Ik ben goed zoals Ik ben. Of de overtuiging dat je een roker bent, ik ben een niet-roker.

De programmering van ons onderbewuste vindt plaats gedurende ons hele leven.
Het onderbewuste heeft als grootste doel het beschermen van je lichaam en geest. Alles wordt opgeslagen in je onderbewustzijn en op basis van deze opslag leven wij op een automatische piloot. Het veranderen van deze programmering gaat, als je dat bewust wil veranderen, heel moeilijk langzaam tot bijna niet. Gelukkig bestaat er directe toegang tot je onderbewuste via hypnose en dat zie ik als een grote rijkdom.

Het bespaart je een lang traject van strijden ,vechten en om door te zetten op basis van wilskracht. Door hypnose wordt jouw wil geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelen bereikt, simpelweg omdat jij dit wil.

Hypnose is een snelle manier om vastgeroeste patronen, belemmerende overtuigingen en ongewenst gedrag blijvend te veranderen! Door hypnose wordt je verlost van je belemmerende overtuigingen. Je gaat het leven leiden dat je verdient!

Gun jij je deze bevrijding ook? Kies voor jezelf?

Behandelingen

Stoppen met roken
Maagverkleinings traject
Onzekerheid & Zelfvertrouwen
Angsten en Fobieën
Stress, Trauma & Burn-out

Vaak gestelde vragen over Hypnose

De therapeut brengt je tijdens een hypnose sessie, door middel van spraak, naar je onderbewustzijn. Je houdt je focus op de stem van de hypnotherapeut waardoor jouw lichaam en geest in een kalme, ontspannen en relaxte toestand komen. Hierdoor staat jouw onderbewuste open voor positieve suggesties.

Hypnose is een natuurlijke gemoedstoestand; mensen zijn vaak verrast dat ze elk woord horen en elk moment kunnen opstaan ​​en de kamer kunnen verlaten. Het is een denkbeeld lijn van 100 naar 0 waarbij 100 wakker is met je ogen dicht en 0 slaap.
De meeste mensen zijn verrast hoe ontspannend het is.

Nee, hypnose is niet gevaarlijk. Hypnose is een natuurlijk fenomeen. Iedereen komt weleens in een lichte staat van hypnose. Bijvoorbeeld bij het bekijken van een meeslepende film, tijdens het spelen van een spel of tijdens het autorijden. Bijvoorbeeld, als je één keer denkt, oh, ben ik hier al.

# stress
# burn out
# pijn
# slecht slapen slapeloosheid
# verslavingen zoals roken
# gewichtsproblemen(anorexia boulimie overgewicht)
# relatieproblemen
# trauma
# rouwverwerking
# fobische angsten zoals bv claustrofobie hoogtevrees
# allergieën
# laag zelfbeeld
# onzekerheid
# gebrek aan zelfvertrouwen
# schaamte
# Staat jouw aandoening hier niet tussen, maak vrijblijvend een belafspraak en we     bespreken hoe hypnose jou kan helpen.

Nee je raakt de controle niet kwijt en je gaat mij niks vertellen wat jij niet wil vertellen.
Voel je jezelf vrij en weet dat alles wat je mij vertelt tussen jou en mij blijft.
Ik ben vrij van oordeel en jouw eerlijkheid zorgt ervoor dat ik jou goed kan helpen.
Mijn enige doel is dan ook ervoor te zorgen dat jij jouw doelen behaald op de meest veilige en verantwoorde manier.