Hoe werkt deze behandeling?

Stap 1

In overleg maken we samen de afspraken voor de hypnose sessies. Ik stuur jou het intakeformulier en de factuur. Je luistert thuis een hypnose die ik je toestuur voordat je de eerste keer bij mij komt. Dit zorgt ervoor dat jij al kan ervaren wat hypnose inhoudt en wat je kan verwachten.
.

Stap 2

Tijdens deze hypnose sessies bij mij in de praktijk word jij je bewust van je gedrag en kies je ervoor dit te veranderen. Hierdoor wordt jij eigenaar van jouw denken, doen en laten.

Stap 3

Door de inzichten die je krijgt en de veranderingen die jij toepast, ga je geleidelijk afvallen. Je creëert een nieuwe levensstijl en de strijd die je hebt met eten verdwijnt.
Je gaat je leven leiden dat je verdient.

Met behulp van de kracht van jouw onderbewustzijn creëer je een nieuwe levensstijl waarmee je moeiteloos je overtollige kilo’s loslaat.

Je gaat lichter leven zowel fysiek als mentaal.

Met hypnose pakken we eerst de onderliggende problemen van je overgewicht aan en transformeren deze, voorafgaand aan de installatie van de virtuele maagverkleining, zodat je eindelijk definitief de knop om kunt zetten en je bevrijdt zal zijn van jouw eeuwige strijd.

De hypnose en coaching sessies duren in totaal gemiddeld zo 8 tot 10 uur. Jij bent voor mij gedurende jouw traject de belangrijkste persoon zodat jij jouw doelen behaalt!

Herken je deze klachten?

Weinig energie

NA HET WEEKEND BEGIN IK ÉCHT

JOJO-EFFECT

EMOTIE-ETER

FRUSTRATIE

GEWRICHTSPIJN

LAAG ZELFBEELD

JE WILT WEL AFVALLEN MAAR WEET NIET HOE

WEINIG ZELFVERTROUWEN

Maak een afspraak voor de behandeling