Mijn naam is Daphne Huiskes. Ik ben hypnotherapeut en levenscoach.

Ik ben al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer, voornamelijk sales gerelateerd.
Hoewel ik dat altijd met erg veel passie heb gedaan, knaagde er iets aan me. Ik wilde meer voldoening uit het leven halen.

Mijn leven bestond voornamelijk uit heel hard werken, alle ballen In de lucht houden als alleenstaande moeder en zo snel mogelijk financieel onafhankelijk zijn. Ik gunde mezelf weinig tijd voor sociale contacten. Al mijn tijd ging naar mijn dochter en mijn eigen bedrijf.
Ik werd door het leven opgezogen, veel ging aan mij voorbij, ik stond bij weinig dingen stil en vergat te genieten van alles wat ik al had bereikt.

Ik ben ervan overtuigd dat op dit soort momenten ‘het universum’ en ‘het leven’ je terugfluit. Want op dat tempo kan bijna niemand blijven functioneren. Bij de ene resulteert dat in het krijgen van een burn-out, bij de ander een relatiecrisis of misschien ontwikkel je wel een allergie of een angst. Bij mij zorgde een medische fout tijdens een operatie ervoor dat ik zwaar werd teruggefloten. Deze gebeurtenis is het ergste wat mij is overkomen maar tevens ook het mooiste geschenk wat ik heb mogen krijgen! Het heeft me doen beseffen dat ik leef in het ‘hier en nu’ en dat ik niet bang hoef te zijn, dat ik werk om te leven en niet andersom. Dat ik mag genieten van elke dag en dankbaar ben voor iedere dag die nog mag komen.

Hypnose kwam op mijn pad omdat Ik wilde stoppen met roken.

Zelf heb ik jaren gerookt en alles geprobeerd om te stoppen met roken. Van een zelfhulpboek, medicijnen, kauwgom tot acupunctuur in de oren. Niks werkte voor mij. Totdat ik zelf naar een hypnotherapeut ging. Ik geloofde er toen nog niks van en toch was ik naar één sessie in niet roker! Deze bevrijding gunde ik iedereen en besloot opnieuw te gaan studeren.

Inmiddels ben ik al jaren master In de hypnotherapie en help ik dagelijks mensen van hun problemen, belemmerende overtuigingen, aparte gewoontes, onzekerheid gedrag, laag zelfbeeld, verslavingen, angsten, fobieën, stress, trauma, en allergieën af.

Heb jij ook hulp nodig? Twijfel dan niet en maak een vrijblijvende belafspraak met mij! Je hoeft niks alleen te doen in het leven, ook al heb je misschien nu nog deze overtuiging!