Wat voel ik me goed! Na jaren van “stoppen met roken pogingen” en echt alles gedaan om ervan af te komen is het nu gelukt en ik ben eindelijk bevrijdt, want zo voelt het nu voor mij. ik ben ruim 3 weken geleden bij Daphne geweest voor de hypnose behandeling en ik ben naar buiten gelopen en heb sindsdien niet meer gerookt en er ook geen zin in gehad. Heel apart dat dit werkt en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!! ik rookte al 40 jaar en nu zonder probleem rookvrij. voor iedereen die wil stoppen: geen twijfel het werkt echt!!!

Ingrid

Goedemiddag Daphne, Het is al weer een half jaar geleden dat ik bij je ben geweest en ik zou je eens iets laten horen hoe het met mij gaat. Ik wist van te voren natuurlijk niet wat ik er van kon verwachten en of het iets voor mij zou zijn. Maar ik voelde me op mijn gemak bij je en de afspraken ervaarde ik ook als prettig/fijn. Ik vond het wel moeilijk om op dat moment te ervaren wat het met me deed. Maar nu als ik op het laatste half jaar terugkijk heb ik één keer een moment gehad dat ik een terugval had naar die donkere gedachten en dat was dan nog niet eens een klein percentage van wat ik eerder voelde. Dit was ook redelijk kort nadat ik bij jou was geweest.En dit was ook de enige keer! Verder gaat het erg goed. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en dat je me zo geholpen hebt hiermee. Het leven is weer een stuk prettiger.

Addy

Hallo Daphne Het gaat super goed met me geen terugval geen interesse geen behoefte. ik ben verbaasd dat ik er niet aan denk. Een vriendin van me rookt heel erg veel en bij haar was ik altijd mijn strijd kwijt. Van de week stak ze een sigaret op tijdens het golven, ik zag dat en liep gewoon door, deed me niets. Toen wist ik dit is mijn Aha moment ik ben een niet roker.

Anneke

Wilde al jaren stoppen met roken. Schaamde mij, zeker voor de kinderen. Het stonk en voelde me steeds minder fit. Kon wel elke dag smoezen verzinnen dat het niet lukte. Las over Daphne haar methode. Geloofde er niet gelijk in en voelde een beetje zweverig. Ook vond ik het eerst prijzig. Stel dat het niet lukt. Maar stel dat het wel werkt dan had ik het bedrag er in 1 maand uit.  Na de sessie nog wel gedachten gehad maar geen behoefte waar ik dan vroeger toch naar de sigaret greep bij eerdere eigen stoppogingen, lukt het nu wel er niet naar te grijpen! Zelfs op de gezellige zomeravonden in de tuin met een wijntje. Geen behoefte meer! Het is een wondermiddel maar je moet het zelf wel echt willen. Het heeft mij geholpen de knop definitief om te zetten! Margriet 44 jaar nu 3,5 maand gestopt.

Margriet

Op mijn 12de begon ik met roken nu ben ik 67 en ik moest echt stoppen voor mijn gezondheid. ik heb tegen niemand verteld dat ik naar Daphne omdat ik niet geloofde dat je op deze manier kon stoppen. inmiddels ben ik al 3 maanden rookvrij en heb het tegen iedereen verteld. Bedankt Daphne

Marianne

Vorig jaar in november 2021 ben ik bij Daphne geweest omdat ik wilde stoppen met roken. we zijn nu dik een jaar verder en ik ben nog steeds een niet roker zelfs mijn schoonvader die een maand na mij is gegaan die al meer dan 44 jaar rookte is gestopt met de hulp van Daphne echt wat een topper!!! Bedankt Daphne

Jac

Ik heb meer dan 30 jaar gerookt en wilde al heel lang stoppen. ik kwam bij Daphne via via op 21 juni 2022 en sindsdien ben ik een NIET ROKER ???? ik ben Daphne heel erg dankbaar dat ze mij zo goed heeft geholpen en trots op mezelf dat ik de stap gezet heb. ik zou zeggen aan alle nog niet rokers maak een afspraak;-)

Aalt

Daphne heeft mij zo ontzettend goed geholpen! Het was een lastige stap om hulp te zoeken maar ben zo blij dat ik bij Daphne terecht ben gekomen. Ze luistert heel goed, en het voelt echt als een veilige plek bij haar. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp

Marjolein

Als je een goede hypnose therapeut zoekt dan ben je bij Daphne aan het goede adres! Ze heeft me ontzettend goed geholpen.Naast haar enorme doortastendheid om tot de kern te komen en mij helemaal te zien ( wat al enorm helend is) , heeft ze mij in een paar sessies van mijn doodsangst afgeholpen en heb ik oud verdriet en trauma los kunnen laten. ik ben weer vrij van angst en voel me weer gevuld met onvoorwaardelijke liefde. ik voel me lichter dan ooit ! Dit zou iedereen moeten doen ????

Anne

In 2020 hoorde ik via een goede vriendin over Daphne. Zij was reeds behandeld en vertelde mij dat Daphne ook behandeld voor allergieën. Vanaf mijn 12e heb ik een nikkelallergie opgebouwd en daar zijn door de jaren heen nog meer stoffen bijgekomen. Eerst ontwikkelde ik, na de allergie voor nikkel, een latex allergie, een allergie voor blauw (cobaltchloride), een allergie voor leer en vorig jaar zelfs een wortelallergie. Het was mij uiteraard niet duidelijk waarom ik steeds deze allergieën ontwikkelde en niemand had voor mij het antwoord. De dermatologen die mij met crémes (corticosteroïden) behandelde adviseerden mij om bovenstaande stoffen te mijden. De moed was mij uiteraard al geruime tijd in de schoenen gezonken, maar niet geschoten is altijd mis!!! In mei 2021 nam ik telefonisch contact op met Daphne om te bespreken of zij iets voor mij zou kunnen betekenen. Afgelopen juni 2021 ben ik door Daphne behandeld en ik kan weer alle stoffen gebruiken, zonder klachten te ontwikkelen. Zij heeft samen met mij de reden voor mijn allergieën achterhaald en er de juiste behandeling op toegepast. Ik ben haar eeuwig dankbaar hiervoor!!!! Dus mocht je allergieën hebben, neem contact op met Daphne, want ik weet zeker dat zij ook jouw kan helpen. Daphne is een warme persoonlijkheid en heeft een fijne stem om naar te luisteren!! Dit vond ik persoonlijk tijdens de behandelingen erg prettig!! Ik kan haar daarom alleen maar aanbevelen. Mocht ik ooit nog een allergie opbouwen dan weet ik haar te vinden. Nogmaals dankjewel Daphne!!!

Jolanda

Na 30 jaar rook verslaafd geweest te zijn. Ben ik dankzij de hulp van Daphne weer een niet roker. Na één sessie rookvrij, geweldig!!

Bianca

Nadat ik zelf was begonnen aan de opleiding voor hypnose, liep ik keihard aan tegen allerlei blokkades en ik kreeg het niet voor elkaar. Ik had heel veel last van mijn gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. Via de cursus kwam ik op het idee om voor dit probleem zelf onder hypnose te gaan en vond Daphne op 500 meter van mijn huis. Geweldig toch! Met mijn zelfvertrouwen is het goedgekomen en ze voelde ook precies aan wat voor ondersteuning ik nodig had. Ik voel me nu zoveel lichter en blijer en geniet veel meer van mijn leven.

Anne-Marie

Wil je stoppen met roken ,vraag hulp aan Daphne! info@ikstopmetrokennu.nl ze heeft me geholpen ,1 sessie en ik heb ruim 3 maanden geen sigaret meer aangeraakt ! Geen drang meer , geen behoefte meer . Ik denk er nog wel eens aan maar dat is dan ook meteen weer weg . Je krijgt tips om het nog makkelijker te maken . Voor mij waren de eerste 3 dagen wat lastig , maar daarna zonder enig probleem. Ik heb ongeveer 35 jaar gerookt en nu rook ik niet meer . Ik kan alleen maar zeggen Daphne dank !

Patrick

Ik was heel in de war over verschillende dingen die mij ook depressief lieten voelen maar na 1 gesprek met Daphne werd al heel veel duidelijk en had ik het gevoel dat ik meer een richtlijn had om verder te gaan. Zeker een aanrader.

Sam

Hi Daphne, Gaat super! Voel me vooral mentaal erg sterk, alsof ik iets overwonnen heb. Totaal geen moeite of behoefte aan een sigaret. Ik doe alles wat ik normaal ook deed, geen enkel probleem. Natuurlijk denk ik er wel eens aan, maar dat is nog geen behoefte. En als ik er aan denk, denk aan de drie vragen, ga iets anders doen, of neem een slok water. De eerste dagen waren het vooral de routines die me aan een sigaret herinnerde, en niet de behoefte. Voel me gewoon een niet roker ???? Ik merk alleen dat ik afgelopen week slechter geslapen heb; moeilijk in slaap komen, lichte slaap en vroeg wakker. Maar dat zijn misschien afkickverschijnselen van de nicotine? Kortom, appeltje eitje zo!!

Jeroen

Daphne, ik ben je zo dankbaar dat ik een niet roker ben geworden! Ik rookte 1-2 pakjes per dag ruim 30 jaar en het roken beheerste mijn leven! Alles draaide om die sigaret. Maar via via kwam ik bij jou terecht en door 1 hypnose sessie zou ik een niet roker worden! Wat ik heel fijn vond was de mp3 opname die je vooraf stuurde om die eerst te beluisteren en indien het bij een eerste sessie niet mocht lukken de tweede sessie kosteloos zou zijn! De tweede sessie is er nooit gekomen.Ik ben nu ruim 4 maanden een niet-roker. Ik voel me geweldig en totaal geen behoefte en gedachte aan een sigaret.Ik vertel iedereen die ik tegenkom enthousiast over deze ervaring! Je hebt mij bevrijdt nogmaals bedankt.

Chris

Hoi Daphne Hierbij mijn fantastische ervaring met Happy Healthy Hypnose / ik stop met roken nu Ik ben Luuk Hagemeier en ben 22 jaar oud. Ik rookte ongeveer zo’n 10 jaar en heb vaak geprobeerd om te stoppen , maar dat is nooit een succes geworden . Tot dat ik hoorde over een hypnose . Dat zorgde ervoor dat ik een NIET -roker zou worden i.p.v. een ex – roker . ik ging het avontuur aan en er werd mij zelfs verteld dat ik mijn laatste sigaret kon roken voor de deur maar dat ik naar buiten zou gaan als een NIET – roker , dus dat heb ik natuurlijk gedaan . En ja hoor ,ik ben er vanaf !!!! Nooit gedacht dat het zou lukken maar voel me beter dan ooit . Er wordt gezorgd dat je je helemaal op je gemak voelt en krijgt ook een goede uitleg van tevoren . Echt waar, een grote aanrader !!!!

Luuk

Ik kan Daphne aan iedereen aanbevelen. Onze zoon van 11 plaste nog steeds in bed . ik was ten einde raad . Hij schaamde zich zo en wilde niet meer bij vriendjes blijven slapen omdat hij bang was dat iemand zijn luier zou opmerken . Mijn man was al bij Daphne geweest om te stoppen met roken en omdat dat meteen een succes was ben ik met onze zoon naar Daphne gegaan . We hebben eerst samen even gesproken daarna is mijn zoon nog 3 keer bij Daphne geweest en zijn probleem is helemaal weg . hij heeft voor het eerst weer geslapen bij zijn beste vriendje en zit weer helemaal lekker in zijn vel . ik ben je super dankbaar namens iedereen in ons gezin.

Odette

Ik voelde al heel lang een bepaalde boosheid/onrust in mij en ik snapte totaal niet waar dat vandaan kwam . Een vriendin gaf me het advies onder hypnose te gaan bij Daphne . Ik dacht eerst lijkt me best eng maar niks was minder waar. Daphne kwam meteen heel vriendelijk over en ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak .Ik heb 3 sessies bij haar afgenomen en ik voel me een ander mens de boosheid is volledig verdwenen. Ik beveel Daphne aan iedereen aan gewoon doen je hebt alleen iets te winnen . ik voel me zo bevrijd

Suzanne

Daphne, is een fijne therapeut waarbij je jezelf kunt zijn. Ze voelt je goed aan en weet waarover ze het heeft. Ze heeft mij goed geholpen met afvallen (nu al ruim 5 kilo). Een aanrader!

Frank