Wat doet een hypnotherapeut?

Tijdens hypnose ontstaat er een directe toegang tot je onderbewustzijn. Dit maakt het mogelijk om denkbeelden, belemmerende overtuigingen en ongewenste emoties/gedrag om te zetten en veranderen in gewenst gedrag. Dit doe je door middel van positieve suggesties. Bijvoorbeeld, ik ben goed zoals ik ben, ik ben een niet-roker etc. Hierdoor wordt jij eigenaar van jouw denken, doen en laten. 

Op zoek naar hypnotherapie in Breda?

Als je op zoek bent naar een hypnotherapeut in omgeving Breda, dan zit je goed. Ik bied verschillende hypnotherapie behandelingen aan. De behandeling ‘Stoppen met Roken’ is mijn specialiteit. Tijdens de hypnose sessie wordt jouw ‘rookprogramma’ verwijderd en vaak heb je maar één sessie van 1,5 uur nodig! Maak hier een afspraak voor de behandeling en kom langs bij mijn praktijk in Breda! 

Over mij 

Als sales ondernemer voelde ik passie voor mijn werk, maar ik verlangde naar meer voldoening. Een medische fout tijdens een operatie was een keerpunt. Hierdoor leerde ik te genieten van het moment en dankbaar te zijn voor elke dag. Na vele mislukte pogingen en verschillende methodes, werkte hypnose wél om te stoppen met roken. Dit inspireerde mij om opnieuw te gaan studeren en anderen te gaan helpen. 

Inmiddels ben ik al jaren master in hypnotherapie en help ik dagelijks mensen van hun problemen, belemmerende overtuigingen, aparte gewoontes, onzekerheid etc. af! 

Hypnotherapie traject in Breda

Woon je in de buurt? En ben je op zoek naar een hypnotherapeut in Breda? Dan help ik jou graag! Bekijk welke behandeling past bij jouw probleem en neem contact op. 

  • In 4 behandelingen van jouw problemen af
  • Je kunt meestal binnen 2 weken terecht 
  • 84% veranderd in gedrag na 3 sessies 

Laat mij je helpen en plan een afspraak. Mocht je nog vragen hebben, maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch consult. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past.