Hoe werkt deze behandeling?

Stap 1

Maak een afspraak voor de hypnosesessies en beluister de geluidsopname die je ontvangt van mij. (Hiermee zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid en volledig comfortabel op het moment dat je bij mij binnenloopt.)

Stap 2

Tijdens deze sessies wordt jij eigenaar van jou denken doen en laten je wordt je bewust
van je gedrag en kiest ervoor dit te veranderen op onbewust niveau.

Stap 3

Als eigenaar van je eigen denken, doen en laten neem je afscheid van je angsten, problemen of andere klachten.

Angst is een emotionele reactie. Je voelt je dan bezorgd, ongerust, gestrest en/of bang. Dit maakt je alerter en scherp. Op dit moment beheerst de angst je leven. Het geeft een verlammend gevoel of je gaat juist in overdrive. Het beheerst je functioneren, je gaat dingen uit de weg en je vermijdt bepaalde plekken.

Dit heeft alles te maken met gedrag. Zodra je dit beseft begint de verandering al want gedrag kun je veranderen als jij dat wilt. Laat mij jou helpen en gun jezelf een leven met rust en liefde voor jezelf.

Herken je deze klachten?

IK DURF GEEN AUTO TE RIJDEN

IK HEB HOOGTEVREES

IK HEB CLAUSTROFOBIE

IK BEN BANG VOOR INSECTEN

IK BEN BANG IN HET DONKER

IK BEN BANG VOOR DE DOOD

IK HEB FAALANGST

IK HEB PRIKANGST

IK BEN BANG VOOR DE TANDARTS

IK DURF NIET TE SLAPEN

ANDERE ONVERKLAARBARE ANGSTEN EN FOBIEËN

Maak een afspraak voor de behandeling